COD IBAN: RO41 BRDE 190 SV 09901801900 / BANCA: BRD - GIURGIU
TITULAR: ANTON MIHAITA VALENTIN


sau:

Banca Transilvania S.A. – Agentia Bagdasar / Adresa: Sos. Berceni nr.35 bl.104, Sector 4, Bucuresti
COD IBAN RON: RO 19 BTRL 0650 1201 W158 38XX / Titular: ANTON STANCA

miercuri, 7 iulie 2010

Haideti sa il ajutam pe Mihaita! Un sufletel care are nevoie de noi - acum in cumpana vietii!

MIHAITA ese fratele nostru (var primar) de cand tatal sau a murit acum 4 ani. Suntem foarte apropiati de el si mama lui si incercam sa ajutam si noi cu ce putem: fizic, phisic si material. Este un soc foarte mare pentru noi ce i s-a intamplat. Majoritatea oamenilor nu prea inteleg gravitatea situatiei... dar daca ajungi la Spitalul Bagdasar-Arseni si vezi cate persoane sunt afectate de acest gen de probleme si cat sufera, ti-e foarte greu sa treci pur si simplu mai departe ca si cum nu ai vazut, nu ai auzit...este groaznic ce se intampla...
MIHAITA MERITA INCA O SANSA LA O VIATA NORMALA

Vise spulberate in numai cateva secunde…

La inceput de drum, in floarea-varstei, un tanar de numai 23 de ani, Anton Mihaita Valentin a suferit un grav accident (16.06.2010). Un autoturism a franat brusc in fata lui, el fiind pe scuter, a incercat sa il evite lateral insa fara rezultat; cazut pe sosea si-a dat seama ca nu-si mai simte picioarele; a fost chemata ambulanta, transportat la Spitalul din Giurgiu ; cum starea sa era critica, medicii au decis sa il trimita in Bucuresti la Spitalul de Urgenta Bagdasar-Arseni. Au urmat timp de 24 ore analize, tomograf, RMN – Diagnosticul a fost foarte dur Traumatism vertebro-medular toracal, Fractura vertebtre T2, T3 si T4, fara indicatie chirurgicala; Sindrom de compresiune medulara cu leziune neurologica completa, nivel T4 – Frankel A. Pe scurt nu va mai putea merge niciodata si va urma o perioada de recuperare intensa, foarte lunga si anevoioasa pentru a putea fi independent in scaun cu rotile.


Însă în acest moment are nevoie de ajutor pentru alte investigatii medicale (poate exista un loc in lume unde i se pot mari sansele de a merge), apoi pentru perioada de recuperare care este foarte lunga, anevoioasa si costisitoare.

Mama lui sta cu el ( nu se mai poate duce la servici) pentru ca Mihaita este imobilizat la pat si are nevoie tot timpul de cineva langa el.Asa ca veniturile lor practic nu mai exista momentan. Va veti gandi ca are pensie de handicap, dar momentan nu se pot depune actele pana nu este externat de la Sectia de recuperare neuromotorie de la Bagasar-Arseni.
Iar aceea pensie este foarte mica si incapabila de a acoperi cheltuielile necesare ingrijirii lui si cheltuielile cotidiene.

Dacă puteţi şi vreţi să ajutaţi:

Banca Transilvania S.A. – Agentia Bagdasar
Adresa: Sos. Berceni nr.35 bl.104, Sector 4, Bucuresti
COD IBAN RON: RO 19 BTRL 0650 1201 W158 38XX
Titular: ANTON STANCA
(TITULAR este mama lui, deoarece momentan Mihaita este imobilizat la pat in spital)

Va multumim din suflet tuturor celor care sa gandesc la Mihaita si ii dau o mana de ajutor de orice fel!

TRAIM O TRAGEDIE! Imi rasuna in cap tot timpul cuvintele profesorului de la Bagdasar-Arseni: SANSELE SA MAI MEARGA SUNT ZERO!

DAR NOI SPERAM INTR-O MINUNE DE LA DUMNEZEU!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu