COD IBAN: RO41 BRDE 190 SV 09901801900 / BANCA: BRD - GIURGIU
TITULAR: ANTON MIHAITA VALENTIN


sau:

Banca Transilvania S.A. – Agentia Bagdasar / Adresa: Sos. Berceni nr.35 bl.104, Sector 4, Bucuresti
COD IBAN RON: RO 19 BTRL 0650 1201 W158 38XX / Titular: ANTON STANCA

vineri, 26 noiembrie 2010

SANSE !!!

Va rugam sa ne ajutati pentru recuperarea lui Anton Mihaita Valentin – paralizat in urma unui accident rutier.

La data de 16.06.2010 Anton Mihaita Valentin, 23 de ani, a suferit un accident in urma caruia nu mai simte nimic de la piept in jos - paralizat . Diagnosticul de la Spitalul Bagdasar din Bucuresti, Romania, a fost foarte greu pentru el, si pentru noi – familia lui: Traumatism vertebro-medular, fractură vertebre T2, T3 şi T4, fara indicaţie de intervenţie chirurgicală, sindrom de compresiune medulara cu leziune neurologica completa, nivel la T4 Frankel A.
Datorita sistemului medical din România şansele lui de recuperare sunt aproape zero.
De la accident şi pana in prezent este permanent spitalizat (2-3 săptămâni, într-un spital / Bucureşti, România - Spitalul Bagdasar, Sf. Luca, Filantropia ), în secţiile de recuperare neurologica pentru menţinerea tonusului muscular.
Primul an este foarte important în lupta împotriva traumatismului verterbro-medular.Fiecare minut, ora, zi, luna trece in detrminetul lui. Au trecut deja 5 (cinci) luni de zile fara rezultate.

În acest moment, ia următoarele medicamente: Liorisal (antispastice) şi Nucleoforte. Tocmai a terminat tratamentul cu antibiotice (Ceforte) pentru infectii ale tractului urinar care apar în fiecare lună de la accident.

In urma studierii dosarului medical de catre clinici din strainatate am primit raspunsuri incurajatoare.
- Clinica Stem-Cell din Dusseldorf, Germania ii da sanse foarte mari de recuperare dupa operatie de decompresiune a vetebrelor, stabilizarea coloanei vertebrale cu fixator si transplant de celule stem. Costul operatiei este de 28.000 Eur, la care se adauga cheltuieli de transport. Am depus dosarul la Directia de Sanatate Publica (Casa de Asigurari nu deconteaza astfel de operatii) la inceputul lunii Septembrie 2010 si am primit raspuns negativ dupa 1.5 luni, motivand faptul ca celule stem nu sunt omolagate. Si ne-au recomandat trei clinici specializate pe recuperare (doua din Germania si una din Franta). De atunci si pana in prezent am primit raspund doar de la una din clinici – doctorul recomandat nu mai colaboreaza cu dansii, iar clinica nu este specializata pe Traumatisme vertebro-medulare. (data scrisorii de acceptare are data programarii din 17.10.2010, dar nu am reusit sa adunam banutii pnetru a ajunge la ei; ne-au spus ca ne vor reprograma cand avem banii)
- Clinica din Plau am See, Germania ii da sanse in urma unui program de recuperare neuromotorie specifica cu aparatura mult performanta fata de cea din Romania, pe o perioada de 2 (doua) luni. In acest caz se accepta formularul E112 si se mai cere un depozit de 12.000 Eur care nu se deconteza Casa de Asigurari de Sanatate. La acesta suma se mai adauga cheltuieli de transport, insotitorul (Casa de Asigurari nu deconteaza nimic pentru insotitor: cazare, masa.../ Mihai are nevoie de insotitor fiind paralizat)

Am incercat sa adunam banutii acestia dar nu reusim datorita situatiei precare a intregii familii.(am adunat o suma foarte mica in comparatie cu valoare necesar 2.000 Eur)

De aceea apelam la dvs sa ne ajutati sa colectam banii necesari pentru ca un adolescent la inceput de drum – 23 ani – sa mearga din nou si sa poata face ceva in viata. Este foarte dureros sa vezi un tanar chinuindu-se intr-un scaun rulant si sa nu poata face mai nimic. Lumea de uita cu compasiune si doar atat... O TRAGEDIE! Si eu sunt mama si nu-mi pot inchipui cu suporta mama lui situatia (ea sta tot timpul cu el – a trebuit sa renunte la servici)
Mihai este din Giurgiu, iar acum de sarbatori este foarte greu pentru el sa se intoarca acasa din mai multe motive: tatal lui a murit acum patru ani, nu au conditii pentru situatia lui – temperatura constanta (incalzirea se face cu o soba in toata casa, nu se poate controla temperatura), nu exista baie, pentru a ajunge la bucatarie trebuie sa iesi afara, usi stramte pentru scaunul rulant...


Găsiti pe link-ul de mai jos:
-diagnosticul pus la externarea la 72 ore de la accident,
- RMN-ul din 06.07.2010
- RMN-ul din 11.10.2010http://dl.transfer.ro/ANTON_MIHAITA-transfer_RO-17nov-ed523f.rar
- Scrisoarea de acceptare Cell-Stem Germania pentru operatia de decompresiune, fixator si transplant celule stem.
- Scrisoarea de acceptare Plau am See, Germania pentru recuperare
http://dl.transfer.ro/ANTOM_MIHAITA_VALENTIN-transfer_RO-23nov-b66294.rar

TITULAR: ANTON MIHAITA VALENTIN
COD IBAN: RO 41 BRDE 190 SV09901801900
BRD- GIURGIU

sau

TITULAR: ANTON STANCA
COD IBAN: RO 19 BTRL 0650 1201 W158 38XX
BANCA TRANSILVANIA -AGENTIA BAGDASAR


Vă mulţumesc foarte mult pentru timpul acordat citind aceste randuri!


Edit
Am trimis e-mail-uri la foarte multe fundatii:
- multe nu au raspuns ina...
- cele care au raspuns ori nu se ocupa cu astefel de cazuri ori ne indruma spre societati (20% din impozitul pe profit prin contract de mecenat); dar multe companii nu sunt pur si simplu interesate...
- altele profita de pe urma cazului fara stiinta noastra...
companii, TV, ziare, priteni, rude

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu